Regels Urban Chase

Regels

Teams moeten het verplichte aantal ChasePoints voltooien (aantal wordt bekend gemaakt op de cluesheet). Sommige ChasePoints zijn verplicht, sommige hebben verschillende opties en sommige zijn open voor een bepaalde tijd. ChasePoints liggen in de buurt, maar andere liggen weer ver weg. Bij een aantal kan je in de rij staan en bij sommige loop je ook in één keer door. Het draait allemaal om strategie, dus plan je Chase goed in!

 • Teams moeten alle vereiste ChasePoints binnen de vereiste ChasePoints voltooien! Lees je cluesheet goed (cluesheet moet je verdienen bij de start)
 • Teamleden moeten in een straal van 50 meter blijven, tenzij anders aangegeven bij een Official
 • Het is verboden om gebruik te maken van eigen vervoer als: fietsen, taxi’s, auto’s, ezels, waterfietsen etc, tenzij anders aangegeven door een Official
 • Teams mogen alleen de weg tussen de opdrachtpunten afleggen door middel van: hardlopen, wandelen of het openbaar vervoer (op eigen kosten). Een van de ChasePoints brengt je wel een aardig stuk door de stad.
 • Deelnemers mogen gebruik maken van technologie als telefoons, GPS, internet etc.
 • Het kan helpen om omstanders voor hulp te vragen of een vriend/familie
 • Urban Chase deelnemers wordt gevraagd om zich altijd aan de regels te houden van het evenement, en met name het “eer-systeem”. Officials in de stad houden de deelnemers in de gaten en zijn bevoegd om teams te diskwalificeren.
 • Het parcours en de finishlijn sluiten om 18:00 uur. Kom na dit tijdstip meteen terug ongeacht het aantal afgeronde ChasePoints. – Let op: als je later dan 18:30 arriveert, meld je dan bij het informatie punt.
 • Bespreek de Chase met je mede-Chasers bij de finish, hier kan je nog nagenieten met een drankje en we hebben de prijsuitreiking.
 • Deelname is op eigen risico, bij de start wordt gevraagd om een waiver te ondertekenen.
 • En maak plezier!

 

De gedacht van de Urban Chase is deelname is belangrijke dan winnen.

Het gaat om de reis en niet om de bestemming.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *