1

Geslaagde editie in Breda!

Afgelopen zaterdag vond het allerleukste stadsavontuur van Nederland plaats! Voor het eerst kwam de Urban Chase naar Breda, met de start/finish op het Kasteelplein. Ruim 100 deelnemers verzamelden zich en maakten zich klaar voor een dag vol avonturen, verwerkt in raadsels en verspreid door de hele stad Breda. Het weer was prachtig en de opdrachten uitdagend. Het was weer een geslaagde editie!

Om 12:00 uur begon de warming-up, verzorgd door Fit For Free. Meteen daarna ging de race van start!
De verschillende opdrachtpunten verspreid door de stad, werden ervaren als uiteenlopend en grensverleggend. Zo moesten de deelnemers bijvoorbeeld meedoen aan een bioscoop quiz bij Pathé Breda, sommen oplossen, bubble voetbal spelen, springen uit een schaarlift, geblinddoekt achteruit inparkeren op aanwijzingen van de bijrijder en reanimeren. Verder was er een opdracht in het reptielenhuis, waar de deelnemers flink op het verkeerde been werden gezet! Zij dachten dat ze moesten grabbelen in bakken met daarin slangen, sprinkhanen of kakkerlakken. In werkelijkheid waren dit rozenstruiken, hooi en bladeren van bomen waarbij de begeleider af en toe een steentje in de bak gooide. Ook was er een wijnproeverij, een korfbal opdracht, een zoektocht door de stad naar Willy en een soort van sport/quiz estafette bij BRESS, waar deelnemer eerst hun sportieve kwaliteiten moesten testen om vervolgens een korte pubquiz te overleven.

Prijsuitreiking
Eenmaal terug op het Kasteelplein zaten de deelnemers vol met verhalen! Er werden strategieën besproken en ervaringen werden met elkaar gedeeld. Ruim 6 uur na de start was het tijd voor de prijsuitreiking. De nummers 1 (Hofmeisters), 2 (de Buurvrouwn) en 3 (MATHIAS & JOOST) mochten het podium opkomen om de prijs en de champagne in ontvangst te nemen en om te vertellen hoe zij de Urban Chase hebben aangepakt en ervaren.  Na afloop nam iedereen een drankje en werd er bijgepraat met andere teams. Er heerste een gezellige sfeer op het Kasteelplein!

Alle deelnemers, vrijwilligers en partners bedankt! Het was weer een geweldige editie. Tot volgend jaar!

Bekijk de foto’s op onze Facebook.

Comments 1

  1. Patrick

    Erg tof dat the Chase in Breda was! Iedereen enthousiast en volgend jaar nog bekender en nog meer deelnemers! Deze houden we erin!! Top evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *