Algemene vragen

Waarschijnlijk tussen de 10 en 20 kilometer. Maar dit ligt ook aan het aantal kilometers dat je loopt, rent of het openbaar vervoer gebruikt.
Nee! Je hoeft helemaal niet fit te zijn om een geweldige ervaring te hebben. Ben je wel fit? Dan is dit een geweldige workout.

Ben je fit? Ren dan alles en dan pak zo je 20 KM.

Ben je niet fit? Pak dan wat vaker het openbaar vervoer en steek al je energie in de opdrachtpunten.
De opdrachten kunnen lichamelijk zwaar zijn, mentaal uitdagend en je compleet uit je comfort zone halen.

Het helpt! De stad kennen geeft je wel een voorsprong op andere Chasers die er nog nooit geweest zijn. Lees je dus een beetje in!
Tussen de 4 en 6 uur. De snelle Chasers zijn rond 3,5/4 uur weer terug. De meeste deelnemers komen tussen de 4,5 en 5,5 uur terug naar de start/finish.
Meedoen! Zolang jij een geweldige dag hebt, heb je gewonnen.

Maar voor de echte competitieve deelnemers: kom als eerste over de finish met het aantal verplichte behaalde ChasePoints en je bent de winnaar.

Tuurlijk mag je samenwerken met andere teams. Je leert zo ook weer nieuwe mensen kennen en je maakt geheid een aantal Urban Chase vrienden.
Vriendengroepen kunnen samen in teams van 2 gezamenlijk de hele Chase doorlopen. Bij sommige opdrachten moet je zelfs samenwerken met anderen.
Je mag alleen gebruik maken van het openbaar vervoer, andere vervoersmiddelen zijn verboden! Dus je kan onder andere geen gebruik maken van:

 • Taxi
 • Auto, scooter, motor, vrachtwagen etc.
 • rolschaatsen, gewone schaatsen, skateboards etc.
 • Fietsen, mountainbikes, BMX etc.
 • Vliegende tapijten, raketten, vliegende schotels etc.
Big brother..
Er lopen officials rond die te herkennen zijn, maar er lopen ook undercover officials rond.

Inschrijven

Een Urban Chase Teamticket voor 2 personen kost tussen de 60 en 100 euro.
Als Urban Chase VIP krijg je early bird korting
Je moet tenminste 18 jaar oud zijn.
 • Urban Chase t-shirt
 • Startnummer
 • ChasePoint Clue Sheet
 • Toegang tot de Urban Chase AfterParty met 1 consumptie
 • Afhankelijk van de stad een OV kaart
 • Vriendschappen
Ja! Bij inschrijven gaan jij en je teamgenoot akkoord met de algemene voorwaarden en verklaar je dat je meedoet op eigen risico.
Restitutie van het inschrijfgeld is niet mogelijk. Je kan tot 30 dagen voor het evenement wel van Urban Chase veranderen.

Mocht je van teamgenoot willen ruilen, meld dit dan via info@urbanchase.nl

Chasepoints

Nee! Tijdens de Urban Chase bepaal jij je route. Je krijg aanwijzingen waar de locaties zijn en dan bepaal jij hoe je daar komt (aan de hand van de vervoersregels).

Dus alle credits gaan naar jou en je teamgenoot mocht je winnen.

Wachten hoort bij het leven, in de ochtendspits, of als er een nieuwe gadget gelanceerd wordt. Dus het hoort ook bij de Chase.

Maar, wil je goed presteren tijdens de Urban Chase, denk dan altijd een stap vooruit. Welke ChasePoints zijn populair? Welke route wordt door de meeste gebruikt? Wat zijn de openingstijden van de punten? En houd Twitter in de gaten met tips waar het druk kan zijn.

Om de Urban Chase te kunnen finishen moet je een bepaald aantal opdrachtpunten voltooien. Je hoeft dus niet alles te doen, dus kies wat je leuk lijkt en wat je eigen grenzen verlegt.