Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt, zijn we druk bezig om de Urban Chase weer terug te krijgen in Nederland! Op dit moment zijn we uitgebreide plannen aan het maken voor een terugkeer in 2021. We praten met verschillende steden en partners om het evenement groter dan ooit te gaan organiseren. Om dit nog meer kracht mee te geven zijn we op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep avontuurlijke en actieve mensen die ons helpt met het promoten van het evenement en altijd ideeën mag aandragen om het evenement te verbeteren. Wij blijven natuurlijk kritisch!

 

Voor aankomend jaar zoeken wij dus enthousiaste Chasers die:

  • Ons promoten via hun eigen social media-kanalen, met hulp vanuit ons
  • Meedenken met ontwikkelingen rondom de Chase
  • Het positieve enthousiaste karakter van de Chase delen
  • Voormalig deelnemers aan de Chase hebben een streepje voor, maar iedereen kan zich aanmelden!

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Startbewijs voor een team
  • Eeuwige eer om als eerste bij het Chase-ambassadeursteam te zitten
  • Mogelijke merchandise en producten van toekomstige partners
  • Roem in onze promotie
  • De kans om onderdeel te zijn van een groot nationaal evenement, met de potentie om internationaal te gaan!

 

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaand formulier:

MELD JE HIER AAN ALS AMBASSADEUR

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer

“Een enorm vette uitdaging voor je comfort zone!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Marte Melsen, die enthousiast vertelt over haar eerste van twee deelnames!

Lees meer

5 essentiële tips om het lopen vol te houden

Tijdens de Urban Chase zijn er veel dingen onzeker. Dat is ook deel van het avontuur. Maar één ding kunnen we je al wel verklappen voordat de Chase begint: het wordt heel, heel veel lopen! Daarom kun je je er maar beter goed op voorbereiden. Of je nou wekelijks 30km door een bos rent of dit vanaf je luie stoel leest: hier een aantal essentiële tips voor al het lopen dat je gaat doen in de Urban Chase!

Lees meer