Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zoals je waarschijnlijk gemerkt hebt, zijn we druk bezig om de Urban Chase weer terug te krijgen in Nederland! Op dit moment zijn we uitgebreide plannen aan het maken voor een terugkeer in 2021. We praten met verschillende steden en partners om het evenement groter dan ooit te gaan organiseren. Om dit nog meer kracht mee te geven zijn we op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep avontuurlijke en actieve mensen die ons helpt met het promoten van het evenement en altijd ideeën mag aandragen om het evenement te verbeteren. Wij blijven natuurlijk kritisch!

 

Voor aankomend jaar zoeken wij dus enthousiaste Chasers die:

  • Ons promoten via hun eigen social media-kanalen, met hulp vanuit ons
  • Meedenken met ontwikkelingen rondom de Chase
  • Het positieve enthousiaste karakter van de Chase delen
  • Voormalig deelnemers aan de Chase hebben een streepje voor, maar iedereen kan zich aanmelden!

 

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Startbewijs voor een team
  • Eeuwige eer om als eerste bij het Chase-ambassadeursteam te zitten
  • Mogelijke merchandise en producten van toekomstige partners
  • Roem in onze promotie
  • De kans om onderdeel te zijn van een groot nationaal evenement, met de potentie om internationaal te gaan!

 

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via onderstaand formulier:

MELD JE HIER AAN ALS AMBASSADEUR

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Chase-update vanuit kantoor

De Urban Chase in 2021? Als het aan ons ligt wel! We zijn hier druk mee bezig en hopen binnenkort meer informatie te kunnen delen. Maar tot dat moment houden we je graag even op de hoogte wat wij achter de schermen aan het doen zijn. We merken immers dat er een grote hoeveelheid Chasers zijn die net zo enthousiast zijn als wij dat zijn en als teken van waardering houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Een update vanaf ons (corona-proof) kantoor:

Lees meer

Top 5 items die je altijd bij je moet hebben

Tijdens een Chase (zeker je eerste) komt er veel op je af. Het is makkelijk om dan de essentials te vergeten. Welke zaken moet je in ieder geval altijd bij je hebben? Wij hebben de belangrijkste zaken op papier gezet zodat jij de avond voor je Chase nog kan checken of jij de belangrijkste zaken klaargelegd hebt!

Lees meer

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer