“Buitenspelen voor volwassenen”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Wilko Mieras, meervoudig deelnemer aan de Chase en samen met zijn broer een van de meest fanatieke deelnemers aller tijden!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Wilko Mieras, meervoudig deelnemer aan de Chase en samen met zijn broer een van de meest fanatieke deelnemers aller tijden!

“Ik werk in het onderwijs en een oud-leerling van mij liep toen stage bij de organisatie van de Chase. Zij raadde me aan om eens mee te gaan doen aan de Urban Chase. Blijkbaar kende zij mij beter dan ik dacht want ik vond het inderdaad een enorm gave ervaring,” vertelt Wilko. Hij deed in Amsterdam voor het eerst mee, toen ook al samen met zijn broer. “Het is een beetje ons jaarlijkse uitstapje geworden op een gegeven moment. Kan niet wachten totdat we dat weer kunnen voortzetten!”

 

Wilko en Mark Mieras prijzen zichzelf toch wel als een paar van de meest fanatieke deelnemers van de Urban Chase. Hun palmares: 2e, 3e, 4e, 5e, 6e en 10e. Een zeer indrukwekkende lijst dus, maar de belangrijkste positie ontbreekt nog. Daar zullen ze komende edities zeker verandering in willen gaan brengen!

 

“Ik zit dus even na te denken wat mijn favoriete moment ooit was… Er komt een heleboel terug als je er zo op terugkijkt. Die vogelspin op mijn arm in Utrecht was natuurlijk enorm spannend, de vrije sprong van bijna 10 meter was een onvergetelijke opdracht. In Gouda hebben wij een telfoutje gemaakt en moesten we uiteindelijk ruim 26km lopen op zo’n dag. Dat was nou niet bepaald tof op dat moment zelf, maar maakt wel een heel mooi verhaal achteraf. Zo heeft elke Chase een volledig ander karakter door het andere karakter van elke stad en de unieke opdrachten.”

 

Gouden tip

“Bereid je voor! En laat je dan niet onnodig verrassen door te denken dat dat niet hoeft omdat je een stad wel kent. Dat deden wij in Gouda en dat kwam ons dus op een flinke wandeltocht te staan… Je route bepalen is het grootste geheim. Voor een deel moet je dat voor je vertrek al doen. Probeer zo snel mogelijk je clue-sheet uit te werken, zodat je weet welke route je kan nemen gedurende de dag. Daarmee kan je zomaar een half uur winnen.”

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer

“Een enorm vette uitdaging voor je comfort zone!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Marte Melsen, die enthousiast vertelt over haar eerste van twee deelnames!

Lees meer

5 essentiële tips om het lopen vol te houden

Tijdens de Urban Chase zijn er veel dingen onzeker. Dat is ook deel van het avontuur. Maar één ding kunnen we je al wel verklappen voordat de Chase begint: het wordt heel, heel veel lopen! Daarom kun je je er maar beter goed op voorbereiden. Of je nou wekelijks 30km door een bos rent of dit vanaf je luie stoel leest: hier een aantal essentiële tips voor al het lopen dat je gaat doen in de Urban Chase!

Lees meer