“Een enorm vette uitdaging voor je comfort zone!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Marte Melsen, die enthousiast vertelt over haar eerste van twee deelnames!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Marte Melsen, die enthousiast vertelt over haar eerste van twee deelnames!

 

“Mijn eerste Chase was in 2016 in Groningen. Ik hoorde er van via mijn sportschool, die toen sponsor was. Wat ik me nog goed herinner is het moment dat je de eerste keer de cluesheet in je hand krijgt. Een lijst met een aantal cryptische zinnen die je dan aangeven waar je heen moet en wanneer je daar ongeveer moet zijn. Op dat moment besef je dat je er meteen middenin gedropt wordt en je moet maar snel uitvogelen wat die raadsels betekenen!

 

“Een van die opdrachten was een enorme sprong op een groot kussen. Ik denk dat de stellage waar je vanaf sprong wel 9 meter hoog was, dat was een enorme vette uitdaging voor je comfort zone! Het feit dat ik dat toen wel gedaan heb vind ik nog steeds heel tof. Daarnaast was het paintballen heel erg gaaf om te doen. Dat soort uitdagingen zijn door de indrukken die ze achterlaten wel wat vermoeiender. Reken daar de makkelijk 15 kilometer die je op zo’n dag aflegt bij en je kan je voorstellen dat je ’s avonds tevreden op de bank zit! Zorg er wel voor dat je goed nadenkt over welke spullen je meeneemt. Als je bijvoorbeeld niet helemaal zeker bent over je schoeisel kan dat je duur komen te staan. Zorg dat je schoenen hebt waarmee je genoeg kilometers kan lopen en die al ingelopen zijn. Dan zul je jezelf ’s avonds dankbaar zijn!”

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Chase-update vanuit kantoor

De Urban Chase in 2021? Als het aan ons ligt wel! We zijn hier druk mee bezig en hopen binnenkort meer informatie te kunnen delen. Maar tot dat moment houden we je graag even op de hoogte wat wij achter de schermen aan het doen zijn. We merken immers dat er een grote hoeveelheid Chasers zijn die net zo enthousiast zijn als wij dat zijn en als teken van waardering houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Een update vanaf ons (corona-proof) kantoor:

Lees meer

Top 5 items die je altijd bij je moet hebben

Tijdens een Chase (zeker je eerste) komt er veel op je af. Het is makkelijk om dan de essentials te vergeten. Welke zaken moet je in ieder geval altijd bij je hebben? Wij hebben de belangrijkste zaken op papier gezet zodat jij de avond voor je Chase nog kan checken of jij de belangrijkste zaken klaargelegd hebt!

Lees meer

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer