Tips voor jouw eerste Chase

Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. Of misschien is er een voordeel te halen in het bekijken van de sponsorpagina? Lees hieronder 10 tips om je optimaal voor te bereiden op jouw race!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Je hebt je ingeschreven voor je eerste Urban Chase. Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. Of misschien is er een voordeel te halen in het bekijken van de sponsorpagina? Lees hieronder 10 tips om je optimaal voor te bereiden op jouw race!

  1. Check de sponsorenpagina. Het kan zijn dat opdrachtpunten gelokaliseerd zijn bij deze bedrijven of plaatsen. Als jij voor de start al weet waar deze bedrijven gelokaliseerd zijn of wat ze doen, kan dat een voordeel bieden. Op deze manier kan jij misschien je tegenstanders voor zijn!
  2. Denk goed na over je eerste stap na het startschot… Het is een gok, maar een goeie gok kan je meteen een voorsprong geven! Een efficiënte route is het halve werk.
  3. Zorg ervoor dat er iemand thuis achter de computer zit of dat je handig wordt met je eigen Google-app. Geloof ons, je gaat het nodig hebben.
  4. Lees jezelf in over het openbaar vervoer in de stad, de schema’s, routes en de snelste verbindingen. Dit helpt je bij de keuze: rennen of wachten op vervoer?
  5. Luister goed bij de start, er zouden zomaar tips in de openingsspeech kunnen zitten. Dus pen en papier bij de hand! Of neem het op met je smartphone…
  6. Bereid je goed voor, met bijvoorbeeld een fysieke kaart van de stad. Of zorg dat je de kaart downloadt via de navigatie-app van je smartphone. Je wil niet ergens stranden zonder bereik en geen idee hebben waar je naar toe moet!
  7. Er kan een verzamelopdracht verwerkt zijn in de Chase. Zorg ervoor dat je vanaf de start hiermee bezig bent. Voor je het weet ben je te laat!
  8. Wees assertief! Mensen om hulp vragen scheelt je veel tijd… Help elkaar, flirt met mensen, doe wat nodig is om hulp van ze te krijgen.
  9. Neem een rugtas mee! Je zult genoeg spullen mee moeten nemen (denk aan verschillende setjes/lagen kleding) die je tijdens de Chase moet gebruiken. Maar zorg ervoor dat er nog ruimte over is voor eventuele verzamelopdrachten!
  10. Geniet! Er is niks mooier dan de voorpret voor zo’n gaaf event, dus zorg vooral dat de (gezonde) spanning het niet overneemt!

Ben jij op zoek naar een Urban Chase bij jou in de regio? Hou onze site en social media in de gaten!

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Urban Chase zoeken mede-toekomstdenkers

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Urban Chase 2021 nog hard onderweg. We zijn op zoek naar locaties, activiteiten en steun van partners die onze missie steunen: het verkennen van je stad op een compleet nieuwe manier!

Lees meer

Wat is de Urban Chase?

Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten cryptisch omschreven, die verspreid liggen door de stad.

Lees meer

Tips voor jouw eerste Chase

Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. Of misschien is er een voordeel te halen in het bekijken van de sponsorpagina? Lees hieronder 10 tips om je optimaal voor te bereiden op jouw race!

Lees meer