Tips voor jouw eerste Chase

Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. Of misschien is er een voordeel te halen in het bekijken van de sponsorpagina? Lees hieronder 10 tips om je optimaal voor te bereiden op jouw race!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Je hebt je ingeschreven voor je eerste Urban Chase. Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. Of misschien is er een voordeel te halen in het bekijken van de sponsorpagina? Lees hieronder 10 tips om je optimaal voor te bereiden op jouw race!

  1. Check de sponsorenpagina. Het kan zijn dat opdrachtpunten gelokaliseerd zijn bij deze bedrijven of plaatsen. Als jij voor de start al weet waar deze bedrijven gelokaliseerd zijn of wat ze doen, kan dat een voordeel bieden. Op deze manier kan jij misschien je tegenstanders voor zijn!
  2. Denk goed na over je eerste stap na het startschot… Het is een gok, maar een goeie gok kan je meteen een voorsprong geven! Een efficiënte route is het halve werk.
  3. Zorg ervoor dat er iemand thuis achter de computer zit of dat je handig wordt met je eigen Google-app. Geloof ons, je gaat het nodig hebben.
  4. Lees jezelf in over het openbaar vervoer in de stad, de schema’s, routes en de snelste verbindingen. Dit helpt je bij de keuze: rennen of wachten op vervoer?
  5. Luister goed bij de start, er zouden zomaar tips in de openingsspeech kunnen zitten. Dus pen en papier bij de hand! Of neem het op met je smartphone…
  6. Bereid je goed voor, met bijvoorbeeld een fysieke kaart van de stad. Of zorg dat je de kaart downloadt via de navigatie-app van je smartphone. Je wil niet ergens stranden zonder bereik en geen idee hebben waar je naar toe moet!
  7. Er kan een verzamelopdracht verwerkt zijn in de Chase. Zorg ervoor dat je vanaf de start hiermee bezig bent. Voor je het weet ben je te laat!
  8. Wees assertief! Mensen om hulp vragen scheelt je veel tijd… Help elkaar, flirt met mensen, doe wat nodig is om hulp van ze te krijgen.
  9. Neem een rugtas mee! Je zult genoeg spullen mee moeten nemen (denk aan verschillende setjes/lagen kleding) die je tijdens de Chase moet gebruiken. Maar zorg ervoor dat er nog ruimte over is voor eventuele verzamelopdrachten!
  10. Geniet! Er is niks mooier dan de voorpret voor zo’n gaaf event, dus zorg vooral dat de (gezonde) spanning het niet overneemt!

Ben jij op zoek naar een Urban Chase bij jou in de regio? Hou onze site en social media in de gaten!

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Chase-update vanuit kantoor

De Urban Chase in 2021? Als het aan ons ligt wel! We zijn hier druk mee bezig en hopen binnenkort meer informatie te kunnen delen. Maar tot dat moment houden we je graag even op de hoogte wat wij achter de schermen aan het doen zijn. We merken immers dat er een grote hoeveelheid Chasers zijn die net zo enthousiast zijn als wij dat zijn en als teken van waardering houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Een update vanaf ons (corona-proof) kantoor:

Lees meer

Top 5 items die je altijd bij je moet hebben

Tijdens een Chase (zeker je eerste) komt er veel op je af. Het is makkelijk om dan de essentials te vergeten. Welke zaken moet je in ieder geval altijd bij je hebben? Wij hebben de belangrijkste zaken op papier gezet zodat jij de avond voor je Chase nog kan checken of jij de belangrijkste zaken klaargelegd hebt!

Lees meer

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer