Urban Chase zoeken mede-toekomstdenkers

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Urban Chase 2021 nog hard onderweg. We zijn op zoek naar locaties, activiteiten en steun van partners die onze missie steunen: het verkennen van je stad op een compleet nieuwe manier!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Urban Chase 2021 nog hard onderweg. We zijn op zoek naar locaties, activiteiten en steun van partners die onze missie steunen: het verkennen van je stad op een compleet nieuwe manier!

Ben je een lokale ondernemer, een landelijk merk of een multinational en wil je jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij een zeer actieve en interessante doelgroep? Via de Urban Chase kan jij jouw merk op een unieke en efficiënte manier promoten onder duizenden deelnemers en nog veel meer toeschouwers, online volgers en lokale en landelijke klanten.

Maak van je bedrijf een opdrachtpunt, laat onze deelnemers je product testen, of word naamsponsor van de landelijke Urban Chase Serie, alles is mogelijk. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het realiseren.

Heb jij een baanbrekende nieuwe activiteit in de stad gebracht of wil jij jouw nieuwe product onder de aandacht brengen bij een jonge, actieve doelgroep? Laat het weten!

Neem nu contact met ons op via info@urbanchase.nl

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Chase-update vanuit kantoor

De Urban Chase in 2021? Als het aan ons ligt wel! We zijn hier druk mee bezig en hopen binnenkort meer informatie te kunnen delen. Maar tot dat moment houden we je graag even op de hoogte wat wij achter de schermen aan het doen zijn. We merken immers dat er een grote hoeveelheid Chasers zijn die net zo enthousiast zijn als wij dat zijn en als teken van waardering houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Een update vanaf ons (corona-proof) kantoor:

Lees meer

Top 5 items die je altijd bij je moet hebben

Tijdens een Chase (zeker je eerste) komt er veel op je af. Het is makkelijk om dan de essentials te vergeten. Welke zaken moet je in ieder geval altijd bij je hebben? Wij hebben de belangrijkste zaken op papier gezet zodat jij de avond voor je Chase nog kan checken of jij de belangrijkste zaken klaargelegd hebt!

Lees meer

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer