Wat is de Urban Chase?

Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten cryptisch omschreven, die verspreid liggen door de stad.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Het grootste stadsavontuur van Nederland: Urban Chase

Urban Chase is een unieke race die je team, bestaande uit 2 personen, aanzet tot het ontdekken van jullie grenzen: zowel mentaal als fysiek. De race is gebaseerd op plezier, avontuur en ontdekking in een stedelijke omgeving.

De Chase
Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten cryptisch omschreven, die verspreid liggen door de stad. Vervolgens gaan jullie opzoek naar deze verborgen punten en ondergaan verschillende opdrachten: mentale, fysieke, tactische maar gegarandeerd met veel fun! Als je eenmaal de benodigde aantal punten binnen hebt gesleept, trek je een sprint naar de start/finish om te genieten van de afterparty!

Opdrachten
Een opdracht bestaat uit een unieke uitdaging die je test op je doorzettingsvermogen, sportiviteit, teamwork, intelligentie en/of je persoonlijke grenzen.

Maar moet ik dan kilometers kunnen rennen om mee te doen?
Om je een weg te banen door de stad hoef je zeker geen atleet te zijn. De Chase is een uitdaging voor zowel niet-sportieve deelnemers als voor topatleten. Je hebt de keuze om gebruik te maken van je vlugge voeten, maar ook van het openbaar vervoer. Kortom, iedereen boven de 16 jaar kan meedoen met de Urban Chase.

Moet ik kunnen rekenen als Einstein?
Tijdens de Chase word je gestimuleerd om goed na te denken om zo de uitdagingen die je gepresenteerd worden, op te lossen. Lukt dat niet in één keer? Geen probleem, stel je vraag aan vreemden op straat, bel naar huis of vraag Google, Siri of Bixby om je te helpen via je smartphone. Je mag (bijna) alles in je bereik aangrijpen om je te helpen deze Chase te voltooien, jouw vindingrijkheid en creativiteit hierin kan de sleutel tot je winst zijn!

Hou onze site in de gaten voor de Urban Chase bij jou in de buurt!

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Urban Chase zoeken mede-toekomstdenkers

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de Urban Chase 2021 nog hard onderweg. We zijn op zoek naar locaties, activiteiten en steun van partners die onze missie steunen: het verkennen van je stad op een compleet nieuwe manier!

Lees meer

Wat is de Urban Chase?

Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten cryptisch omschreven, die verspreid liggen door de stad.

Lees meer

Tips voor jouw eerste Chase

Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. Of misschien is er een voordeel te halen in het bekijken van de sponsorpagina? Lees hieronder 10 tips om je optimaal voor te bereiden op jouw race!

Lees meer