Wat is de Urban Chase?

Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten cryptisch omschreven, die verspreid liggen door de stad.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Het grootste stadsavontuur van Nederland: Urban Chase

Urban Chase is een unieke race die je team, bestaande uit 2 personen, aanzet tot het ontdekken van jullie grenzen: zowel mentaal als fysiek. De race is gebaseerd op plezier, avontuur en ontdekking in een stedelijke omgeving.

De Chase
Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten cryptisch omschreven, die verspreid liggen door de stad. Vervolgens gaan jullie opzoek naar deze verborgen punten en ondergaan verschillende opdrachten: mentale, fysieke, tactische maar gegarandeerd met veel fun! Als je eenmaal de benodigde aantal punten binnen hebt gesleept, trek je een sprint naar de start/finish om te genieten van de afterparty!

Opdrachten
Een opdracht bestaat uit een unieke uitdaging die je test op je doorzettingsvermogen, sportiviteit, teamwork, intelligentie en/of je persoonlijke grenzen.

Maar moet ik dan kilometers kunnen rennen om mee te doen?
Om je een weg te banen door de stad hoef je zeker geen atleet te zijn. De Chase is een uitdaging voor zowel niet-sportieve deelnemers als voor topatleten. Je hebt de keuze om gebruik te maken van je vlugge voeten, maar ook van het openbaar vervoer. Kortom, iedereen boven de 16 jaar kan meedoen met de Urban Chase.

Moet ik kunnen rekenen als Einstein?
Tijdens de Chase word je gestimuleerd om goed na te denken om zo de uitdagingen die je gepresenteerd worden, op te lossen. Lukt dat niet in één keer? Geen probleem, stel je vraag aan vreemden op straat, bel naar huis of vraag Google, Siri of Bixby om je te helpen via je smartphone. Je mag (bijna) alles in je bereik aangrijpen om je te helpen deze Chase te voltooien, jouw vindingrijkheid en creativiteit hierin kan de sleutel tot je winst zijn!

Hou onze site in de gaten voor de Urban Chase bij jou in de buurt!

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.

Chase-update vanuit kantoor

De Urban Chase in 2021? Als het aan ons ligt wel! We zijn hier druk mee bezig en hopen binnenkort meer informatie te kunnen delen. Maar tot dat moment houden we je graag even op de hoogte wat wij achter de schermen aan het doen zijn. We merken immers dat er een grote hoeveelheid Chasers zijn die net zo enthousiast zijn als wij dat zijn en als teken van waardering houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Een update vanaf ons (corona-proof) kantoor:

Lees meer

Top 5 items die je altijd bij je moet hebben

Tijdens een Chase (zeker je eerste) komt er veel op je af. Het is makkelijk om dan de essentials te vergeten. Welke zaken moet je in ieder geval altijd bij je hebben? Wij hebben de belangrijkste zaken op papier gezet zodat jij de avond voor je Chase nog kan checken of jij de belangrijkste zaken klaargelegd hebt!

Lees meer

“Onze teamnaam was DURT: De Ultieme RelatieTest!”

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Lees meer

Ben jij de Chase ambassadeur die wij zoeken?

We zijn op zoek naar een groep Chase ambassadeurs! Een enthousiaste groep mensen die ons helpen met het promoten van het evenement en altijd ideeën mogen aandragen om het evenement te verbeteren. Heb jij het in je?

Lees meer