CHASE VERHALEN

De Urban Chase in 2021? Als het aan ons ligt wel! We zijn hier druk mee bezig en hopen binnenkort meer informatie te kunnen delen. Maar tot dat moment houden we je graag even op de hoogte wat wij achter de schermen aan het doen zijn. We merken immers dat er een grote hoeveelheid Chasers zijn die net zo enthousiast zijn als wij dat zijn en als teken van waardering houden we jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Een update vanaf ons (corona-proof) kantoor:
Hoe ga je nu aan de slag? Nou, je zou alvast de stad kunnen verkennen, mocht je hem nog kennen. 

WAT IS DE URBAN CHASE?

Hoe werkt het? Bij de start krijgen jij en je partner een aanwijzingenformulier. Op dit formulier staan de locaties van de verborgen opdrachten.

Deelnemers aan het woord. In deze editie: Wilko Mieras, meervoudig deelnemer aan de Chase en samen met zijn broer een van de meest fanatieke deelnemers aller tijden!

De komende periode laten wij een aantal enthousiaste ex-deelnemers aan het woord over hun beste ervaringen met de Urban Chase in het verleden. In deze editie: Vera van Burgsteden, die samen met haar vriend in 2016 meedeed in Groningen!

Word onderdeel van community en krijg de updates in je inbox.